Is het indienen van een zoekmachine nodig?

No Comments

Het simpele antwoord is nee – het indienen van een zoekmachine is niet nodig. De meeste zoekmachines (met name Google) crawlen en indexeren tegenwoordig pagina’s door links te volgen. Met behulp van die logica zal een enkele inkomende link van een reeds geïndexeerde pagina uw pagina voor de zoekmachine identificeren. Als die pagina vervolgens linkt naar andere pagina’s binnen uw site, worden deze ook geïndexeerd.

Om deze reden is inkomende links erg belangrijk. In feite is het verwerven van backlinks misschien wel het belangrijkste van SEO. In theorie zou een website-eigenaar echter niet hoeven te ‘scouten’ of ‘zoeken’ naar links. Als de gepresenteerde inhoud interessant, nuttig en / of belangrijk is, is er een natuurlijke neiging bij internetgebruikers om naar informatie te linken. Dit is de basis voor het Google PageRank-algoritme.

Met alle respect, het indienen van uw site bij de zoekmachines kan geen kwaad. Bovendien kost het slechts ongeveer 5 minuten extra werk, ervan uitgaande dat je je alleen aan de grote jongens onderwerpt. En één keer is genoeg… u hoeft uw site niet meer dan één keer in te dienen. Het helpt niet dat uw site sneller of vaker wordt gecrawld.

Houd er rekening mee dat het indienen van uw site bij Google, Yahoo, BING en vele anderen geen kosten kost. Veel SEO-bedrijven beweren dat u moet betalen om geïndexeerd te worden. Dit is niet het geval en ik zou wegblijven bij deze bedrijven. Ze hebben honger naar geld en zijn niet op uw bestwil.

Zou je ooit overwegen om door het hele land op vakantie te gaan zonder een kaart mee te nemen? Op sommige plaatsen is het al moeilijk genoeg om met een kaart je weg te vinden. Hoe moeilijk zou het zijn als je dit avontuur zonder zou proberen? Toch is dit precies wat mensen elke dag in de online wereld doen. Ze probeerden online hun eigen bedrijf op te bouwen zonder een routekaart naar succes te hebben. Dan, na maanden of jaren van gewoon ronddwalen op het internet, geven ze het gefrustreerd op en stoppen ze. Ze lopen weg en zeggen dat internet niet voor hen werkt. De reden dat het niet werkte, is dat ze geen kaart hebben opgehaald en deze hebben gevolgd!

U hoeft niet verdwaald te raken in de online wereld. Hieronder geef ik je tien stappen om je te helpen bij het uitstippelen van je koers en je op weg te helpen in de goede richting. Het is niet alles wat u moet weten door enige verbeelding, maar het zal u een basis geven om op voort te bouwen.

Beschouw het als uw beginnerskaart voor de winst van internetmarketing.

1. Kies een gerichte markt

De grootste fout die de meeste mensen maken bij het starten van een bedrijf, is dat ze een product kiezen en vervolgens proberen mensen op te wachten die het willen kopen. Als dat de richting is van waaruit u op uw reis vertrekt, dan gaat u in de tegenovergestelde richting van uw bestemming. Verstandige bedrijven werken vanuit een ander concept. Ze kiezen eerst een markt en daarna een product waarnaar mensen op zoek zijn. Met andere woorden, in plaats van te proberen leads te vinden om hun product aan te verkopen, zoeken ze gerichte leads en vragen ze wat ze willen kopen.

Overweeg niet eens om een ​​bedrijf te starten voordat u precies weet waar u uw leads vandaan gaat halen. Denk eerst aan gerichte klanten. Vervolgens kunt u voor die personen een product bedenken. Zou u liever 1.000 hits per dag hebben op uw site van een algemeen publiek OF 10 hits per dag van mensen die wanhopig zijn en bereid om elke prijs te betalen om uw producten te kopen? Als je slim bent, kies je de mensen die klaar zijn om te kopen!

2. Ontwikkel een product

Vervolgens moet u een product of dienst voor deze markt ontwikkelen. Spring niet zomaar op de kar van aangesloten programma’s wanneer u bij deze stap komt. Er zijn drie belangrijke manieren om een product online te verkopen:

a. U creëert uw eigen exclusieve product.

Dit is de beste kans die je hebt. Als je je eigen product ontwikkelt, kun je de prijs bepalen, herdrukrechten aan anderen verkopen, een partnerprogramma opzetten, enz. Zeg me niet dat je dit niet kunt. Tienduizenden innovatieve ondernemers hebben hun eigen informatieproducten gebruikt om hun carrière op gang te helpen.

Ik ben er zeker van dat je je hele leven iets hebt geleerd dat je kunt delen in een hoe te ontwerpen. Misschien ken je iemand anders die de juiste kennis heeft voor een producten zou je kunnen aanbieden om hen te helpen bij het maken van een product als jullie allebei de rechten erop deelden. Spring niet zomaar voorbij deze kans en zeg dat het niet kan.

b. Je koopt de rechten op een product

U kunt de rechten op succesvolle producten kopen voor € 500 – € 20.000. Als iemand anders een product heeft gemaakt waarvan u weet dat uw doelgroep daarin geïnteresseerd is, bied hem dan vooraf een hoge vergoeding aan voor de rechten erop. Op deze manier kunt u uw eigen product krijgen en hoeft u nooit een cent aan royalty’s te betalen. U kunt ook zoeken in tijdschriften die uw gerichte markt leest en zoeken naar producten die mensen verkopen. Bel ze dan op en vraag om de exclusieve internetrechten op hun product voor een bepaald percentage van de winst of een vooruitbetaling.

c. U sluit zich aan bij een aangesloten programma.

Als u net online begint, kan dit een goede keuze zijn. U moet echter in gedachten houden dat het niet echt het winstpotentieel biedt dat het maken van uw eigen product of het verkrijgen van rechten erop heeft. Zorg er bij het kiezen van een aangesloten programma voor dat dit iets is waar uw beoogde markt niet zonder kan. Ze moeten het absoluut hebben. Let ook goed op de winst die u bij elke verkoop ontvangt.

Als u slechts 5% commissie krijgt over de verkoop van € 10 boeken, verdient u slechts 50 cent per klant. Er zouden 2.000 klanten nodig zijn om € 1.000 aan winst te produceren. U kunt op deze manier geen geld online verdienen! Zoek naar duurdere producten en hogere commissies.. vooral commissies in het bereik van 25% of hoger.

3. Creer unieke verkooppositie

Creëer een unieke verkooppositie voor uw product of dienst. Te veel bedrijven proberen gewoon online mij-too-bedrijven te zijn. Je kunt niet net als de volgende zijn en verwachten winst te maken in een wereldeconomie. Gewoon naar de website van de volgende gast gaan om te bestellen is te gemakkelijk voor uw klanten.

U moet een uniek karakter creëren voor uw product of aanbieding. Wat kun je bieden dat niemand anders kan? Kunt u betere garanties, betere klantenservice, meer technische ondersteuning, snellere verzending of lagere prijzen bieden? Bedenk iets waarmee u zich onderscheidt van al uw online concurrenten en vertel tot in detail wat het is.

4. Kies een domeinnaam en hostingservice

De volgende stap is het kiezen van een domeinnaam die uw bedrijf, USP en aanbieding beschrijft. Probeer ze zo kort en beschrijvend mogelijk over uw bedrijf te houden. Gebruik geen streepjes of spelfouten in uw product. Beide dingen zorgen ervoor dat mensen een deel van uw domein weglaten als ze het typen. Iemand anders krijgt gratis verkeer waar u hard voor heeft gewerkt.

Voor hosting kies ik er persoonlijk voor om Virtualis te gebruiken, omdat ze de snelste klantenservice en technische ondersteuning in de branche hebben. Test ze uit. Ze zullen binnen het uur reageren … op elk moment 24 uur per dag. Geen enkel ander bedrijf waar ik ooit ben geweest, is zelfs maar in de buurt gekomen!

5. Ontwikkel een klantvriendelijke site

De volgende stap in het proces is om uw website te ontwikkelen en aan de wereld te laten zien. Als u van plan bent een fulltime internetbedrijf te hebben, raad ik u aan om zelf te leren hoe u de site kunt ontwerpen met behulp van een van de tientallen programma’s die direct verkrijgbaar zijn in elke softwarewinkel.

U bespaart zoveel geld als u het werk zelf kunt doen door alleen het bewerken alleen als uw site groeit. Als uw hoofdbedrijf offline is en u slechts een secundair inkomen toevoegt, kunt u overwegen om een ​​professional uw site voor u te laten maken.

Houd bij het ontwerpen van uw site altijd de klant in gedachten. Verstrek bestelformulieren voor online betaling bestellingen. Zorg ervoor dat alle links gemakkelijk te begrijpen zijn. Probeer uw site eenvoudig te houden. Denk als een klant, niet als de ondernemer.

Uw klanten zijn lang niet zo geïnteresseerd in uw bedrijf als u. Zorg ervoor dat u de voordelen van uw site en uw Unieke verkooppositie bovenaan de site plaatst. Meer dan de helft van de internetsurfers zakt nooit voorbij het eerste scherm vol informatie. U moet ze dus zo snel mogelijk de informatie geven die ze nodig hebben. De regels voor elk type bedrijf zijn voordelen, voordelen en meer voordelen.

6. Bied een gratis exemplaar aan

Een van de belangrijkste sleutels tot het ontwikkelen van verkeer en verkoop op uw site is om altijd een soort gratis exemplaar aan te bieden als proef. Ik bied bijvoorbeeld tientallen gratis rapporten, weerberichten, nieuws en meer. Mijn grootste aantrekkingskracht gedurende de afgelopen 8 maanden waren echter de twee gratis e-books die we op onze site aanbieden aan mensen die zich abonneren op deze nieuwsbrief.

U moet een freebie bedenken, ongeacht het type bedrijf waarin u zich bevindt. Maak een gratis rapport en geef het weg. Voeg een prikbord of een ander type CGI-programma toe aan uw site. Geef een gratis demo van uw software. Maak iets dat u gratis op uw site kunt weggeven om bezoekers aan te trekken.

7. Start uw eigen aanmeldlijst

Bijna elke fulltime internetmarketeer die ik ken, heeft een of andere opt-in-e-maillijst ontwikkeld. Voor de meesten van hen is het een wekelijkse nieuwsbrief die ze per e-mail versturen. Voor anderen is het misschien een tip van de dag. Andere mensen hebben misschien gewoon een lijst waarnaar ze belangrijke updates sturen.

Wat u ook kiest om te doen, de kans ligt aan uw kant als u zich concentreert op het opbouwen van een lijst met loyale e-mail abonnees. Zeer zelden kopen klanten bij u de eerste keer dat ze uw site bezoeken. De meesten van hen zullen op je lijst komen, een paar weken of maanden rondhangen, en dan kopen ze bij jou. Ze moeten je leren kennen voordat ze bereid zijn hun geld met je uit te geven.

Ik heb gemerkt dat de meest effectieve leads afkomstig zijn van online advertenties. U kunt bijvoorbeeld ook advertenties kopen in een populair gericht tijdschrift voor uw bedrijf. Je kunt ook een ansichtkaart kopen in een van de kaartspellen. Start een coöperatie en laat 10 andere mensen met u adverteren en laat uw eigen advertenties gratis zien. Offline leads die naar uw site komen, blijken vaak een veel hoger percentage kopers te bevatten dan alle online advertentiemethoden.
Zodra u ons korte overzicht van 10 stappen heeft samengesteld, heeft u een basiskaart voor het creëren van uw eigen internetsuccesverhaal. Je zou niet overwegen om zonder kaart op reis te gaan. Dus probeer het niet alleen online te doen zonder kaart.

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO-diensten die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten

Leave a Comment