Web Design Services

Online aanwezigheid analyse en audit van het bedrijf

Een succesvolle, digitale strategie is gebaseerd op een correcte analyse-instelling van uw website en uw bedrijf.

Volledige bedrijfsanalyse

Een volledige bedrijfsanalyse en audit omvat het onderzoek van uw site en campagne om een duidelijk beeld te krijgen van uw branche. Het bepaalt ook uw huidige positie binnen uw markt ten opzichte van uw belangrijkste concurrenten.

Een grondige audit identificeert en verhelpt mogelijke obstakels voor de prestaties van uw website en helpt de basis te leggen voor uw bredere, digitale marketinginspanningen. De volledige analyse biedt uitgebreide ontwerpaanbevelingen, content marketingstrategieën en een plan dat de ondersteuning van uw zakelijke behoeften en doelstellingen garandeert. Het stelt ons ook in staat om passende doelen en doelstellingen te stellen en te definiëren die een belangrijke rol spelen in uw gepersonaliseerde marketingcampagnes.

Effective Web Development Solutions

We werken nauw samen met onze klanten bij het vaststellen van doelen en doelstellingen voor hun online activiteiten. Ons team van experts maakt gebruik van een breed scala aan in de industrie geteste tools, bronnen en technieken voor een nauwkeurige analyse van uw bedrijf, klanten en concurrentie. Aan het einde van onze analyse en audit leggen we een uitgebreid rapport over onze bevindingen voor, met duidelijke en geïnformeerde aanbevelingen over de volgende te nemen stappen.

Voortdurende prestatiestrategie

De informatie die in onze rapporten wordt gepresenteerd, geeft u volledige transparantie en kan vervolgens uw lopende, prestatie optimaliserende strategie verbeteren.

Projecten die gedrag optimaliseren

We kunnen projecten effectief plannen en tegelijkertijd het gedrag optimaliseren via bedrijfstechnologie. Ze zijn allemaal op maat gemaakt om zo effectief mogelijk te zijn om te voldoen aan de zakelijke behoeften en commerciële doelstellingen van elk van onze klanten.

Effective Web Development Solutions

We bieden realtime analyses, in-page analyses, marktanalyse, content audits, concurrentaudits, klantaudits en influenceranalyses. We creëren ook "persona's", wat een effectieve manier is om de behoeften van uw gebruikers te begrijpen en tegelijkertijd prioriteit te geven aan de kenmerken en functionaliteit van uw gepersonaliseerde strategie voor succes. Enkele van de handige functies van ons analyseprogramma zijn: aangepaste filters, geautomatiseerde taken, gebeurtenisregistratie, trechtervisualisatie, ondersteunde conversies, bezoekersstroom, omgekeerde doel paden en nog veel meer services, afhankelijk van wat uw bedrijf nodig heeft.

21

Bedrijven geanalyseerd

12

Markt analyse

16

Inhoudscontrole

10

Klantenaudits

13

Bijhouden van gebeurtenissen

15

Analyse op pagina's

Onze webdesign projecten

Zie alle projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Ontvang een professionele analyse / audit van uw online marketing- en merkstrategie, specifiek afgestemd op uw behoeften.

Ervaringen

Zie Alle Ervaringen