SEO/SEA Marketing Strategie

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien via het web

Wij zijn de specialisten op het gebied van SEO/SEA marketing, wil je ook je online weergave en het verkoop op de site verhogen?  Terwijl je bezig kan houden met het verkoop en klantencontact.

Bereikt een Click Through Rate van 3,00% die een aantal nieuwe verkopen genereert.
In de eerste maand van de activiteit werden de kosten per actie met 20% verminderd.
Rendement op investering van 275%
Maatschappelijk bereik per netwerk

Diverse Social Media Marketing Strategieën

In onze kennis en ervaring op gebied van sociale media marketing, maken we gebruik van diverse kanalen om meer bezoekers naar uw website te brengen.

Oplossing gericht social media campagnes

Een dynamische, innovatieve digitale social media campagnes die gebruikers in staat stelt advertenties te tonen aan gebruikers die in je product geïnteresseerd zijn. Dit werd gedaan door de introductie van een contextuele campagne om het bereik te vergroten door het tonen van het huidige en meest populaire publiek. Daarnaast houden we dagelijks rapporten bij hoeveel bezoekers er komen en van welke kanalen de bezoekers van komen zodat we erop in kunnen spelen.

Resultaten

We hebben een Click Through Rate (CTR) van 3,00% bereikt, wat een aantal nieuwe verkopen heeft gegenereerd. In de eerste maand van de campagne werd de Cost Per Action (CPA) met 20% verlaagd, waardoor de doelstelling van de klant werd overtroffen. Een opbrengst na de klik - (gegenereerd door zowel dynamische retargeting als de propsectiecampagne) - gegenereerd met een Return on Investment (ROI) van 275%.

2.00% CTR

20%  CPA

275% ROI

Van de klant

"Deze jongens hebben zo'n sterke relatie opgebouwd met onze organisatie dat we ze als een verlengstuk van onze IT-afdeling beschouwen. We weten altijd dat een uitstekende service slechts een telefoontje of e-mail verwijderd is en dat we altijd dezelfde aandacht krijgen die ze ons het gevoel geven dat wij hun topprioriteit zijn.".

Onze casestudies

Bekijk alle projecten

Ontvang blogberichten per e-mail: