SEO Strategie

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien via internet

De juiste SEO Strategie is enorm van belang om uw online weergave en de verkoop van sites te verhogen, zodat u steeds nieuwe klanten verkrijgt en uw bedrijf ook nog eens kan uitbreiden.

Behaal een doorklikpercentage van 30,00% met een aantal nieuwe verkopen
In de eerste maand van activiteit werd de kosten per actie met 20% verlaagd.
Return on Investment of 272%
Social shares by network

Uitdaging

Het is voor ons een ontzettende uitdaging om nieuwe strategieën in te zetten om elke concurrentie in te halen op organisch zoekverkeer.

"Gemiddeld heeft een website tussen de 4 en 8 maanden nodig om een goede ranking positie te behalen. Natuurlijk hangt dit ook sterk af van de huidige positie en concurrentie het doen "

Eerst positie in de zoekmachine komen kan niet altijd gegarandeerd worden, omdat er bij SEO altijd wel factoren zijn waar we geen invloed op hebben en nieuwe veranderingen waar er altijd rekening mee gehouden moet gehouden. Wel doen wij ons uiterste best om toch onze klanten zo hoog mogelijke positie te verkrijgen.

Oplossing

Een dynamisch innovatieve digitale marketing waarmee gebruikers opnieuw kunnen worden gestreefd op basis van de advertenties die ze het laatst hebben gezien en de meeste tijd hebben doorgebracht met kijken. Dit werd gedaan door een contextuele campagne te introduceren om het bereik te vergroten door het potentiële publiek de huidige en meest populaire systeem te tonen. Daarnaast hebben we dagelijkse en levenslange frequente advertenties toegepast die specifiek zijn voor elke gebruiker.

Resultaten

We hebben een Click Through Rate (CTR) van 0,09% bereikt, wat een aantal nieuwe verkopen heeft gegenereerd. In de eerste maand van de campagne werd de Cost Per Action (CPA) met 20% verlaagd, waarmee de doelstelling van de klant werd overtroffen. In februari 2019 werd na de klik een omzet gegenereerd - (gegenereerd door zowel dynamische heroriëntatie als de prospectie campagne) - met een Return on Investment (ROI) van 272%.

0.09% CTR

20% less CPA

272% ROI

Van de klant

"Deze jongens hebben zo'n sterke relatie opgebouwd met onze organisatie dat we ze als een verlengstuk van onze IT-afdeling beschouwen. We weten altijd dat een uitstekende service slechts een telefoontje of e-mail verwijderd is en dat we altijd dezelfde aandacht krijgen die ze ons het gevoel geven dat wij hun topprioriteit zijn.".

 Onze case studies

Bekijk alle projecten

Ontvang nieuwe blogberichten per e-mail: