Social Media Adverteren

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien via social media

Wij hebben vele bedrijven mogen helpen om hun online vindbaarheid beter toegankelijk te maken door diverse social media te adverteren.

Behaalde een klikfrequentie van 2,09% en genereerde een aantal nieuwe verkopen
In de eerste maand van activiteit werden de kosten per actie met 20% verlaagd
Rendement op investering van 272%
Social bereik bij network

Oplossing gericht adverteren

Een dynamisch innovatieve digitale social media kanalen inzetten waarmee bezoekers opnieuw kunnen worden gericht op basis van de eerdere bezoeken die ze het laatst hebben gezien en de meeste tijd hebben doorgebracht met kijken. Dit word ook wel retargeting genoemd, er zijn natuurlijk nog andere strategieën die gebruikt kunnen worden om meer bezoekers te bereiken. Voor iedere product of dienst is een ander advertentie strategie benodigd.

Results

We hebben een klikfrequentie (CTR) van 2,09% behaald, wat een aantal nieuwe verkopen heeft gegenereerd. In de eerste maand waarin de campagne actief was, werden de kosten per actie (CPA) met 20% verlaagd, waardoor het doel van de klant werd overtroffen. Ook leverden de post-click inkomsten - (gegenereerd door zowel dynamische retargeting als de prospectingcampagne) - een Return on Investment (ROI) op van 270%.

2.09% CTR

20% CPA

272% ROI

Van de klant

"Deze jongens hebben zo'n sterke relatie opgebouwd met onze organisatie dat we ze als een verlengstuk van onze IT-afdeling beschouwen. We weten altijd dat een uitstekende service slechts een telefoontje of e-mail verwijderd is en dat we altijd dezelfde aandacht krijgen die ze ons het gevoel geven dat wij hun topprioriteit zijn.".

Onze casestudies

Bekijk alle projecten

Ontvang blogberichten per e-mail: