E-mail Marketing

We creëren op maat gemaakte marketingcampagnes voor elk segment van uw publiek om reclame te maken voor producten en diensten om zo efficiënt en effectief nieuwe klanten aan te trekken.

E-mailmarketing zorgt voor een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u het beste rendement op uw investering. Neem contact op met uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail de sleutel tot zaken is, vooral voor ROI en het ontwikkelen van langdurige winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne is belangrijk voor merkbekendheid en het stimuleren van conversies.

Onze experts gebruiken tools, strategie, implementatie en resultaatregistratie om de best mogelijke merkbetrokkenheid te bereiken.
Wij kunnen uw complete e-mailmarketingstrategie verzorgen, van sjabloonontwerp tot tracking en rapportage.

De beste e-mailmarketingstrategie

Ons team zal de beste strategie ontwikkelen om de gedefinieerde doelgroepen aan te trekken en hun informatiebehoeften vast te stellen.

E-mailmarketing campagnes

Ons team staat klaar om een e-mailsjabloon te ontwerpen, te bouwen en te leveren voor communicatie met uw publiek en om uw e-mailmarketingcampagne te beheren om te leiden tot dramatische verschuivingen in uw verkoop en winstgevendheid.

E-mail sjabloonontwerp

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zijn compatibel en verbeteren de af leverbaarheid van e-mail. Onze professionele ontwerpers brengen uw boodschap tot leven en vergroten de betrokkenheid van uw doelgroep bij uw merk.

We regelen alles, van individueel op maat gemaakte inhoud tot end-to-end e-mailcampagne en programmeur beheer.

Vergroot uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mailmarketingdiensten. Onze bekroonde formule combineert strategie, implementatie en tracking.

30

Actieve e-mailcampagnes

99

E-mail sjabloonontwerp

18

E-mailmarketing cliënten

14

Tracking- en rapportageparameters

Onze studies

Bekijk alle projecten

LAAT UW WEBSITE VERKEER GROEIEN EN OMZET VERHOGEN

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

We ontwerpen e-mails in unieke stijl met gepersonaliseerde inhoud om u te helpen een product te verkopen, een goed doel te promoten of een dienst te verlenen. Wij brengen uw boodschap naar de massa.

Ervaringen

ZIE ALLES