Mobiele marketing

Er komen steeds nieuwe ontwikkelingen waarbij er nieuwe kanalen en platforms bij komen, mobiel gebruik neemt dag van vandaag ook enorm toe een sterke voorsprong in de ontwikkelingen is cruciaal van belang.

Het aantal smartphonegebruikers groeit gestaag en is veel groter dan pc-gebruikers, daarom mag de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobiele marketing zorgt voor sterkere gebruikerservaringen die verder gaan dan de standaard banner advertentie, die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien op een mobiel scherm, waardoor de beoogde doelgroep altijd en overal kan worden bereikt.

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden om op een persoonlijker niveau met gebruikers te communiceren. Tegenwoordig kunnen we een veel specifiekere doelgroep aanspreken, niet alleen op basis van leeftijd, geslacht en locatie, maar ook op basis van interesses en mobiele browser gegevens, evenals andere factoren die de mogelijkheid bieden om een specifiek doelsegment te bereiken, binnen een specifiek doelgroepprofiel. .

Onze implementatiediensten zijn experts in het ontwikkelen van websites en zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Als toonaangevend professioneel team op het gebied van mobiele marketing kunnen we uw volledige mobiele campagne beheren, van strategieoverzicht, doelgroepprofilering, campagneontwerp en -ontwikkeling tot levering en rapportage.

41%

Verhoging na betrokkenheid

21%

Verhoging van de paginabetrokkenheid

+80k

Paginaweergaven gemiddeld

180k

Online Aankopen

We bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele marketingstrategie, afgestemd op uw zakelijke behoeften. Mis geen enorme zakelijke kans - ga ook mobiel!

Eerste Mobiele Ontwerp

We zorgen voor een geweldige browser ervaring voor alle gebruikers met gerichte inspanningen op mobiel en desktop.

Nauwkeurige targeting

We kennen het potentieel van mobiele marketing voor zakelijk succes en daarom zijn onze mobiele campagnes gebaseerd op nauwkeurige targeting.

E-mail Campaings

We gebruiken een cross-channel benadering die verschillende mobiele kanalen integreert, waaronder mobiele e-mail marketingcampagnes.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

LAAT UW WEBSITE VERKEER GROEIEN EN OMZET VERHOGEN

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Neem contact met ons op en wij zullen een mobiele marketingstrategie bieden die een aanzienlijk investeringsrendement oplevert.

Ervaringen

ZIE ALLES