Pay Per Click (PPC) Adverteren

(Pay Per Click)betekend betaald adverteren per klik, dit heeft een onmiddellijke impact in het vindbaarheid en geeft uw merk een veel groter bereik en blootstelling als resultaat van de eerste pagina op de belangrijkste zoekwoorden.

Onze campagnestrategieën zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten en hun marktomstandigheden te voldoen. We bieden up-to-date, Pay Per Click-services, waaronder: betaalde zoekadvertenties, videoadvertenties, display-advertenties, PPC-remarketing en sociale advertenties.

We leveren resultaten die onze klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We beheren de accounts van onze klanten dagelijks en controleren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.

Onze uitstekende resultaten zijn te danken aan onze complexe en op maat gemaakte aanpak, die een gedetailleerd overzicht bevat van het bedrijf van onze klant en de ambities van Pay Per Click-advertenties, evenals een overzicht van de opties met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaalde zoekadvertenties

Verdien een positieve ROI met onze PPC zoekadvertenties. Besteed verstandig geld en gebruik de meest gerichte en kosteneffectieve vorm van adverteren.

PPC Remarketing

Verander uw waardevolle ‘potentiële klanten’ in ‘loyale klanten’. Ons team van professionals helpt u gebruikers die interesse hebben getoond opnieuw te betrekken door een strategie te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

Social Advertising

Need to generate awareness about your brand, product or service? We’ll develop a social advertising strategy aimed to meet KPIs and your targets.

Video advertenties

Wij zijn experts in online adverteren. Ons team staat klaar om u te helpen het concurrentie voordeel te behalen door videoadvertenties te maken die de aanwezigheid van uw merk vergroten.

We hebben genoeg ervaring om bekroonde campagnes te maken op Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

720

Adverteren en promoten van producten

213

Betaalde zoekadvertenties

17

Video-advertentie projecten

141

Display-advertentie campagne

98

Succesvolle PPC-remarketing

315

Sociale advertentieprojecten

Onze case studies

Bekijk alle projecten

LAAT UW VERKEER GROEIEN EN OMZET VERHOGEN

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en met passie te laten groeien

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale uit uw investeringen.

Ervaringen van andere

Bekijk Alles